Eerste kampeerders voor een kavel

De eerste belangstellenden voor de 16 nieuwe kavels in ‘t Vaneker hebben zich gemeld. Op zondag 25 maart, 4 dagen voor de start verkoop op 29 maart, is de eerste caravan geïnstalleerd. Inmiddels staan er twee caravans.

De familie Wytzes uit Hengelo is als tweede gearriveerd. 'Gelukkig voor een andere kavel dan de eerste kampeerder' vertelt mevrouw Wytzes. 'We hebben al even kort kennisgemaakt'. Samen met haar zoon installeert ze een geleende caravan. Ze hadden al een optie op een andere kavel in 't Vaneker. Nu de nieuwe serie kavels in verkoop komt, kiezen ze voor een kavel die nog mooier ligt. 'Dit is echt de kavel die we graag hadden gewild. En als het goed is, kunnen we daar donderdag een optie op nemen', vertelt een enthousiaste mevrouw Wytzes.

De verkoop van de kavels verloopt via het principe “wie het eerst komt, eerst maalt”. De kampeerders kunnen zich donderdag de 29ste om 9:00 uur als eerste inschrijven voor hun een kavel naar keuze in ‘t Vaneker.

Zaterdag 24 maart was in Theehuis Sprakel in 't Bos een succesvolle Kavelmarkt waar geïnteresseerden de 16 kavels kunnen komen bekijken. De makelaars waren aanwezig voor kavelinformatie; tevens konden geïnteresseerden met een TukTuk het gebied verkennen; de route ging uiteraard langs de nieuwe kavels. 

De 16 kavels variëren in oppervlakte van 845 m2 tot 6600 m2. Het diverse aanbod bestaat onder meer uit boskavels en kavels voor duurzaam en klimaatrobuust bouwen.


Overig nieuws