’t Vaneker: 16 Nieuwe kavels in verkoop

Zaterdag 24 maart a.s. is de kavelmarkt voor de nieuwste kavels in ’t Vaneker. De 16 kavels variëren in oppervlakte van 845 mtot ruim 6600 m2. Het diverse aanbod bestaat onder meer uit boskavels en kavels voor duurzaam en klimaatrobuust bouwen. Vanaf donderdag 29 maart start de verkoop.

Kavelmarkt: a.s. zaterdag 24 maart
Van 13.00 uur tot 16.00 uur ben je welkom in Theehuis Sprakel in ’t Bos in Enschede voor alle informatie over de nieuwe kavels. Je kunt met een TukTuk de nieuwe kavels verkennen of in gesprek gaan met de makelaars. Voor de kleintjes organiseren we ook wat leuks, dus neem gerust je kinderen mee.

Divers aanbod
Op verschillende locaties in ’t Vaneker worden nieuwe kavels aangeboden. Aan de zuidwestkant van ’t Vaneker, op Erve Brandemaat, komen zeven kavels. Water heeft hier bijzondere aandacht en klimaatrobuust, natuurvriendelijk en duurzaam bouwen is het uitgangspunt. Aan de Jonkerweg liggen aan weerzijden vijf verscholen kavels op het zuiden, waaronder drie boskavels. En aan de Vanekerbeekweg liggen drie ruime kavels, op een bijzonder mooie plek. De grootste kavel ligt aan de zuidkant van ’t Vaneker, ruim 6600 m2. Hier kunt u een tuin op het zuiden realiseren.

Verkoopprocedure
De inschrijving van de kavels verloopt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.  Deze inschrijving start op donderdag 29 maart om 09.00 uur bij Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker aan de Zuidkampweg 31 te Enschede.


Overig nieuws