Dringend verzoek: blijf op de paden

In ’t Vaneker zijn de laatste tijd de nodige werkzaamheden geweest in de openbare ruimte. De recente weersomstandigheden (regen en storm) zorgen voor situaties in het gebied waarover we je dringend in willen lichten.

Overvloedige regenval
Door de vele werkzaamheden in het gebied in combinatie met de overvloedige regenval is op diverse plekken de grond verzadigd met water. Hierdoor bestaat het gevaar dat je kunt wegzakken in de grond. 

Inmiddels staan op de betreffende locaties waarschuwingsborden. Je wordt dringend opgeroepen deze terreinen niet te betreden.

Werkzaamheden i.v.m. westerstorm
De westerstorm van vorige week heeft ook in de bossen van ’t Vaneker schade aangericht. Er hangen een aantal bomen op andere bomen en er hangen gevaarlijke, loshangende takken. De aannemer gaat vanaf vrijdag 26 januari a.s. starten met het veilig maken van de bossen. Maandag 29 januari a.s. zijn de bossen weer gewoon toegankelijk.

Dringend verzoek
Blijft  dus op de openbare wegen en paden, die zijn veilig. En vermijd de komende dagen de bossen. En vooral; let op dat spelende kinderen deze terreinen niet betreden.  


Overig nieuws