Oktober: verkoop nieuwe kavels

6 oktober: kavelinformatiemarkt
Datum: 6 oktober a.s.
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur 

Locatie: Theehuis Sprakel in ‘t Bos, Overmaatweg 45 in Enschede

Zaterdag 6 oktober a.s. is de kavelinformatiemarkt voor 14 nieuwe kavels in ’t Vaneker. Tijdens de kavelinformatiemarkt laten we je alle prijzen, oppervlaktes en uiteraard exacte locaties van de 14 nieuwe kavels zien. Met een golfkarretje rijden we je langs de nieuwe kavels, zodat je de kavel van je keuze ook direct kunt bekijken.

Voor het hele gezin
De koffie staat voor je klaar en je kunt gerust je kinderen meenemen! Er is limonade en een ballonclown die de kinderen vermaakt, terwijl jij je verdiept in jullie toekomstige kavel. Uiteraard mogen de kinderen ook mee op het golfkarretje om de kavel naar keuze met eigen ogen te zien.

Parkeren
Kom je met de fiets, dan kun je deze voor het Theehuis neerzetten. Als je met de auto komt, dan kun je deze parkeren op de parkeerplaats achter het Theehuis. De parkeerplaats is bereikbaar via de ingang van ’t Vaneker aan de De Braakweg.

12 oktober: kavelverkoop
Tijdens de kavelinformatiemarkt ontvang je alle informatie over de nieuwe kavels en de procedure rondom de kavelinschrijving. De daadwerkelijke kavelverkoop start op vrijdag 12 oktober. Het inschrijven op de kavel naar keuze, verloopt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Deze inschrijving start op vrijdag 12 oktober om 09.00 uur bij ons voormalige kantoor aan de Zuidkampweg 31 te Enschede. 


Overig nieuws