Werkzaamheden kruispunt Braakweg

In de komende maanden wordt het kruispunt Zuidkampweg-De Braakweg-Vargershuizenweg aangepast tot twee aaneengesloten T-kruispunten en vinden er asfaltwerkzaamheden plaats aan de De Braakweg.

 

Vanaf dinsdag 18 augustus 2020 zal NTP in opdracht van de gemeente Enschede de werkzaamheden aan de De Braakweg en de kruising De Braakweg - Vargershuizenweg uitvoeren. Deze werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het herinrichten van de kruising en asfalteringswerkzaamheden aan de De Braakweg en duren tot medio oktober 2020. 

Een tekening van de twee aaneengesloten T-kruispunten is hier te bekijken. Dit betreft slechts een schets ter illustratie.

Tijdens de werkzaamheden zal de De Braakweg voor doorgaand verkeer worden afgesloten. Ook de kruising De Braakweg - Vargershuizenweg is dan buiten gebruik. Alle verkeer (bewoners en bouwverkeer 't Vaneker) zal via de De Braakweg zijde Enschede worden omgeleid. Hiervoor zal tijdelijk een bypass worden gerealiseerd om 't Vaneker bereikbaar te houden. 

Mocht u vragen hebben omtrent bovenstaande, dan kunt u contact opnemen met uitvoerder Gerard Fidom van NTP via 053-4614411 of met de heer Foeke Hendriks, toezichthouder gemeente Enschede, te bereiken op telefoonnummer 053-4815236.


Overig nieuws