Coronamaatregel: kosteloze en vrijblijvende reservering tot 31 juli 2020

Het kabinet heeft op 31 maart 2020 aangekondigd dat de getroffen maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus gelden tot minimaal 28 april. Deze maatregelen zetten ons sociale, culturele, sportieve en arbeidsleven behoorlijk op de kop; voor iedereen zijn dit onzekere tijden.

Wij begrijpen dat het in deze periode lastiger is om beslissingen te nemen en voorbereidingen te treffen in verband met een eventuele reservering op een van onze kavels. Om je ook in deze tijd maximaal van dienst te kunnen zijn bij de koop van een kavel in ’t Vaneker, hebben we de kosteloze en vrijblijvende optieperiode verlengd. De kosteloze reserveringsperiode van 1 maand, wordt in de periode tussen 1 april en 1 juli 2020 verlengd tot 31 juli 2020. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Bureau Kaveluitgifte, telefoonnummer 053 48 000 of via e-mail: precieswatjewilt@vaneker.nl

Hopelijk geven we je met de verlenging van de vrijblijvende optieperiode voldoende tijd om je droomhuis in ’t Vaneker te kunnen realiseren. 

Wil je weten welke kavels nog beschikbaar zijn? Bekijk hier het aanbod!


Overig nieuws