Eerste kampeerder gearriveerd!

Op donderdag 4 oktober, ruim een week voor de start verkoop op 12 oktober, hebben de eerste belangstellenden voor de 14 nieuwe kavels in ‘t Vaneker zich gemeld.

 

Annabel Jeuring (fotografe) reed vanochtend langs ons voormalige kantoor aan de Zuidkampweg 31 en zag dat er nog geen enkele kampeerder stond. Ondanks haar volgeplande agenda, besloot ze spontaan haar auto te parkeren en haar eerste plek in de rij niet meer op te geven. Haar vader werd gebeld om de camper te brengen en een paar uur later zijn Annabel, haar man Daan Ooms (eigenaar ecologisch bouwbedrijf) en hun 4 kinderen (9, 7, 5 en 8 maanden) geïnstalleerd en is hun onverwachte kampeeravontuur én die van Annabel's vader en zijn vrouw begonnen! 

Annabel is enthousiast, maar moet nog wel even bijkomen van deze spontane actie: "we weten eigenlijk niet eens precies voor welke kavel we gaan. We denken nu aan de kleinste kavel, maar aangezien we nog helemaal niet weten waar deze zich bevindt en welke kavels er precies in de verkoop gaan, houden we de opties nog even open. Dat we de eerste zijn, is natuurlijk fantastisch, want dat betekent dat we sowieso een optie kunnen nemen op onze eerste keuze."

Zaterdag 6 oktober is de kavelinformatiemarkt in Theehuis Sprakel in 't Bos. Tijdens deze kavelinformatiemarkt laten we alle prijzen, oppervlaktes en uiteraard exacte locaties van de 14 nieuwe kavels zien. 

De verkoop van de kavels verloopt via het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Annabel en Daan kunnen zich vrijdag 12 oktober om 9.00 uur op ons voormalige kantoor aan de Zuidkampweg 31 als eerste inschrijven voor hun kavel naar keuze.

De 14 kavels variëren qua ligging en kavelgrootte. Er is al een kavel vanaf circa 660 m2 tot circa 1850 m2. Meer informatie over de 14 nieuwe kavels, vind je hier. 


Overig nieuws