Start verkoop 16 nieuwe kavels ’t Vaneker: al 11 opties

Donderdag 29 maart zijn 16 nieuwe kavels in ’ t Vaneker in verkoop gegaan. Om 09.00 uur konden de eerste reserveringen genomen worden. 11 Nieuwe kavels zijn nu al in optie.

De inschrijving op de kavels in ‘t Vaneker verloopt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Zondag kwam de eerste kampeerder al bij Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker. Uiteindelijk kwamen daar nog drie bij. Er hebben zich daarna nog zeven mensen gemeld voor een optie. Een kavel heeft nog een reserveoptant. Op dit moment zijn in het hele gebied nog 9 kavels beschikbaar.

Ontbijt
Vanochtend werd aan alle kampeerders traditioneel een ontbijt aangeboden bij Bureau Kaveluitgifte. Rien Wilderink, projectleider van ‘t Vaneker, wees vervolgens om klokslag 09.00 uur de eerste kavel toe. Dat was meteen een van de bijzondere kavels waar duurzaam en klimaatrobuust bouwen het uitgangspunt is. 

Groot succes
Rien Wilderink, projectleider van ’t Vaneker spreekt van een groot succes. ‘In ’t Vaneker staan al prachtige nieuwe woningen, er verrijst echt een prachtige wijk in een groene omgeving. Steeds meer mensen willen een eigen huis op een groene kavel bouwen en dichtbij de stad wonen. ‘t Vaneker voorziet daarin’.


Overig nieuws