Nieuwe kavels en laatste historische panden ‘t Vaneker

De verkoop van 13 nieuwe kavels en de laatste 5 historische panden in ’t Vaneker gaat van start. Vanaf woensdag 29 maart 2017 kun je een bouwkavel reserveren in ’t Vaneker. De inschrijving van de kavels verloopt volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”. De historische panden worden verkocht bij openbare inschrijving. De sluitingsdatum om in aanmerking te komen voor één van deze laatste panden is vrijdag 21 april 2017. Zaterdag 18 maart a.s. ben je als geïnteresseerde welkom tijdens de kavelverkenning.

Uitnodiging kavelverkenning

De kavelverkenning wordt georganiseerd op 18 maart, tussen 13.00 en 16.00 uur, bij Theehuis Sprakel in het Bos. Daar kun je je laten informeren over het nieuwe aanbod van kavels en panden in ‘t Vaneker. Er is gelegenheid om met huidige bouwers in het gebied ervaringen uit te wisselen. Verder kun je in gesprek met de Rabobank over financieringsmogelijkheden en is het mogelijk om met een Tuk Tuk ‘t Vaneker te verkennen. De 5 laatste historische panden zetten hun deuren open en zijn tussen 13.00 en 16.00 uur te bezichtigen. Aan vermaak voor de kinderen is ook gedacht! Genoeg redenen om langs te komen.

Parkeren

Met de auto? Er is parkeergelegenheid op de parkeerplaats achter het Theehuis en bij de sporthal (Zuidkampweg 32). In beide gevallen neem je de aanrijroute vanaf De Braakweg. Van daaruit rijd je de Zuidkampweg op, richting het Theehuis. Gele borden geven de verdere route naar de parkeerplaatsen aan. Met de fiets is het Theehuis ook via de Hegeboerweg bereikbaar.

Start verkoop kavels

De inschrijving op de kavels in ‘t Vaneker verloopt volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”. De inschrijving opent op woensdag 29 maart 2017 om 09.00 uur bij Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker, Zuidkampweg 31 te Enschede.

Historische panden: openbare inschrijving

De verkoop van de historische panden verloopt volgens openbare inschrijving. De sluitingsdatum voor het uitbrengen van een bieding is vrijdag 21 april 2017 om 12.00 uur. De komende maand worden er meerdere open dagen georganiseerd. Data en tijden vind je op ditis.vaneker.nl


Overig nieuws