22 september: start verkoop kavel 175

Op vrijdag 22 september start de verkoop van kavel 175. De kavel van ca. 1.028 m2 ligt centraal in ’t Vaneker en wordt omringd door een van de groene longen in het gebied, waardoor je op de kavel veel privacy hebt.

Wil je meer weten over de kavel en de mogelijkheden? Vanaf vrijdag 22 september is alle informatie te vinden op www.vaneker.nl, waaronder het kavelpaspoort en het lotingsformulier. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, of wil je het informatiepakket liever geprint ontvangen? Dan ben je op vrijdag 22 september van 13.30 tot 17.00 uur harte welkom op Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker aan de Zuidkampweg 1. 

Inschrijven kavel

Ben je geïnteresseerd in de kavel? Dan kun je het lotingsformulier - dat te vinden is op de website en in het informatiepakket - inleveren bij Notariskantoor Hordijk (M. H. Tromplaan 20 in Enschede). Dit kan van maandag 25 september vanaf 9.15 uur tot vrijdag 6 oktober 17.00 uur. 

Loting

Op dinsdag 10 oktober vindt om 19.00 uur de online loting plaats. Tijdens de loting trekt de notaris een voor een de briefjes met daarop de gegevens van de inschrijvers. De volgorde van de trekking bepaalt wie de eerste, tweede, derde, etc. optant is. De loting is online te volgen, maar het is niet noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn. Na de loting word je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht op welke plaats je op de lijst staat en wat de verdere procedure is.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de kavel? Het lotingsformulier, kavelpaspoort en andere relevante documenten zijn vanaf vrijdag 22 september te vinden op www.vaneker.nl/te-koop/kavels/pand/203


Overig nieuws