Start verkoop 18 nieuwe kavels ’t Vaneker: al 12 opties

Vrijdag 20 oktober zijn 18 nieuwe kavels in ’ t Vaneker in verkoop gegaan. Om 09.00 uur konden de eerste opties genomen worden. 12 Nieuwe kavels zijn nu al in optie.

 

De inschrijving op de kavels in ‘t Vaneker verloopt volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Zo’n twee weken gelden kwam de eerste kampeerder al bij Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker. Uiteindelijk kwamen daar nog 6 bij. Er hebben zich daarna nog 6 mensen gemeld voor een optie. Een kavel heeft nog een reserveoptant. Op dit moment zijn in het hele gebied nog 20 kavels beschikbaar.

Ontbijt
Vanochtend werd aan alle kampeerders traditioneel een ontbijt aangeboden bij Bureau Kaveluitgifte. Rien Wilderink, projectleider van ‘t Vaneker, wees vervolgens om klokslag 09.00 uur de eerste kavel toe: een prachtige kavel tegenover de nieuwe natuurzone in ’t Vaneker.

Groot succes
Rien Wilderink, projectleider van ’t Vaneker spreekt van een groot succes. ‘Dit is een bevestiging dat woongebieden als ’t Vaneker de wind weer in de zeilen hebben. Steeds meer mensen willen een eigen huis op een kavel naar keuze bouwen en dichtbij de stad wonen. ‘t Vaneker voorziet daarin’.


Overig nieuws