’t Vaneker: 18 Nieuwe kavels in verkoop

Zaterdag 14 oktober a.s. is de kavelverkenning voor de nieuwste kavels in ’t Vaneker. De 18 kavels variëren in oppervlakte van 700 m2 tot 3300 m2. Bijna alle kavels hebben een tuin op het zuiden en veel zon. Slechts een paar kavels liggen schaduwrijk en midden in het bos. Vanaf vrijdag 20 oktober start de verkoop.

Kavelverkenning: a.s. zaterdag
Van 13.00 uur tot 16.00 uur ben je welkom in Theehuis Sprakel in ’t Bos in Enschede voor alle informatie over de nieuwe kavels. Je kunt met een TukTuk de nieuwe kavels verkennen of in gesprek gaan met de makelaars. Voor de kleintjes organiseren we ook wat leuks, dus neem gerust je kinderen mee.

Divers aanbod
Op drie locaties in ’t Vaneker worden nieuwe kavels aangeboden. Er komen vijf kavels op de plek waar de oude sporthal stond. Hier liggen straks drie schaduwrijke kavels en twee wat meer zonnige kavels. Aan de zuidwestkant van 't Vaneker bieden we vier grote, ruime kavels met uitzicht op het weiland aan. Hier profiteer je van veel zonlicht met tuin op het zuiden. In de nieuwe, groene kamers die we gecreëerd hebben liggen de overige negen kavels. Tussen de kavels door zijn mooie wandelpaden aangelegd.

Verkoopprocedure
De inschrijving van de kavels verloopt volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt” en start op vrijdag 20 oktober 2017 om 09.00 uur bij Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker, Zuidkampweg 31 te Enschede.


Overig nieuws