Informatiemoment 30 oktober

Het kopen van een kavel of een woning is een belangrijke gebeurtenis en om je toch in de gelegenheid te stellen je te oriënteren op de mogelijkheden, kun je je op zaterdag 30 oktober van 11.00 tot 15.00 uur in tijdsblokken van een uur laten informeren door een van onze makelaars en de kavels op locatie bekijken.  

Het aantal plekken tijdens dit informatiemoment is beperkt. Vanaf vrijdag 22 oktober om 19.00 uur kun je je via onderstaand reserveringssysteem inschrijven voor een van de tijdsblokken. Er geldt een maximum van 2 personen per huishouden. 

Als een tijdsblok doorgestreept is, is er helaas voor die tijd geen plek meer beschikbaar. Als alle tijdsblokken doorgestreept zijn, is het informatiemoment volledig volgeboekt.

Houd echter de komende dagen deze pagina in de gaten, want als iemand zich afmeldt dan komen de plekken direct weer beschikbaar. 

Heb je gereserveerd en krijg je Corona-gerelateerde klachten of kun je toch niet op het gereserveerde tijdstip? Annuleer dan je reservering direct, zodat iemand anders jouw plekje kan overnemen. 

  • Het informatiemoment vindt plaats op zaterdag 30 oktober vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur, in tijdsblokken van een uur.
  • Er zijn 2 informatiepunten die allebei in het gereserveerde tijdsblok van een uur bezocht kunnen worden.
  • De informatiepunten bevinden zich links en rechts van de Zuidkampweg, ter hoogte van 't Vleermuizenhotel (Zuidkampweg 21). Parkeren is mogelijk bij Projectbureau Kaveluitgifte 't Vaneker, Zuidkampweg 1 of achter Z31, Zuidkampweg 31 (Harenbergweg inrijden en dan direct rechts de parkeerplaats op).
  • Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Achter elk tijdsslot wordt aangegeven hoeveel plekken er nog zijn. Een doorgestreept tijdsslot betekent helaas dat er geen plekken meer zijn.
  • Je kunt voor maximaal 2 personen per huishouden reserveren.
  • Reserveren is alleen toegestaan als je vrij bent van Corona-gerelateerde klachten
  • Toch klachten? Via de bevestigingsmail kun je de reservering annuleren, zodat iemand anders van de rondleiding gebruik kan maken.
Inschrijven informatiemoment

Vanaf vrijdag 22 oktober 19.00 uur is het mogelijk om je voor een van de vier tijdsblokken van een uur aan te melden.