Verkoop 17 nieuwe kavels gestart!

Let op: de inschrijving voor de lotingsprocedure is gesloten.

Het is zover! Er zijn weer nieuwe kavels in ’t Vaneker beschikbaar. De kavels bevinden zich op diverse plekken in 't Vaneker en variëren in grootte van circa 950 tot 2.500 m2. Alle informatie over de nieuwe kavels is te vinden in het kaveloverzicht

Verkoopprocedure

Je bent van ons gewend dat wij voorafgaand aan de uitgifte van de kavels een informatiemarkt organiseren waar wij je uitgebreid informeren over alle aspecten van de nieuwe kavels van ’t Vaneker. Helaas zijn we vanwege Covid-19 gedwongen het deze keer op een andere wijze te organiseren. 

Op woensdag 14 april vindt de loting 's avonds via een afgeschermde livestream plaats. De voorwaarden en regels met betrekking tot de deelname aan de online loting, vind je hier. Helaas is het niet meer mogelijk je aan te melden voor de online loting.

Documenten

Alle specifieke informatie over de kavel zelf is te vinden in het kavelpaspoort op de pagina van de betreffende kavel via het kaveloverzicht

Overzichtskaart

Op de overzichtskaart staat precies aangegeven waar de nieuwe kavels zich bevinden, zodat je zelf lopend of met de fiets een rondje door 't Vaneker kunt doen om je te oriënteren.