Regelingen kavelkopers

Natuurlijk willen we graag dat je in 't Vaneker komt wonen. Om op een kavel naar keuze precies dat huis te bouwen wat je wilt, midden in het Twentse coulissenlandschap. Wij helpen je hier graag mee verder; met advies en met het aanbieden van stimuleringsregelingen, onder meer op het gebied van duurzaamheid. Wat houden deze regelingen precies voor jouw als koper in?

  1. Kopers kunnen een kavel zeven maanden reserveren (één maand kosteloos, zes maanden tegen een rentevergoeding, waarvan maximaal drie maanden in rekening wordt gebracht);
  2. Het rentepercentage voor de reserveringsvergoeding is voor 2020 bepaald op 2%;
  3. Kopers krijgen na ondertekening van de koopovereenkomst negen maanden de tijd om de akte te laten passeren;
  4. De termijn voor de ontbindende voorwaarde is 9 maanden. De te betalen som bij ontbinding van de koopovereenkomst door gebruik te maken van ontbindende voorwaarde, wordt gekoppeld aan het te betalen rentepercentage voor de reserveringsvergoeding, met een maximum van € 5.000,00.
  5. De stimuleringsmaatregelen bedragen voor een bijdrage in een bouwkostencalculatie ter waarde van € 363,00, incl BTW en voor een gefaseerde bijdrage in de bouwbegeleiding (tot maximaal € 2.000,00, incl. BTW).