Je gegevens

Aanhef *  

Wat moet je doen?


Verzin een passende naam voor de hoofdweg die dwars door ’t Vaneker loopt. De huidige naam is Zuidkamp, deze aanduiding komt nog van Defensie, de vorige  eigenaar van het gebied.

Vul hierboven de straatnaam in die jij mee wilt laten dingen in de wedstrijd. Je kunt tot 20 juni a.s. je naamsuggestie inzenden.

De winnende straatnaam
Een vakkundige jury zal zich buigen over de inzendingen uit deze wedstrijd. De straatnaam die het best past bij het gebied ’t Vaneker zal de nieuwe naam van de hoofdweg worden die dwars door ’t Vaneker loopt. Tevens zal deze straatnaam dienen als inspiratie voor de andere straatnamen in ’t Vaneker. Als winnaar mag je uiteindelijk de straatnaam voor de hoofdweg onthullen bij een officiële opening.  En je krijgt de prijs, een iPad Air, persoonlijk overhandigd van de  projectleider van ’t Vaneker. Voor de nummers twee en drie hebben we een andere prijs: een High Tea bij theehuis Sprakel in ’t Bos voor twee personen.

Informatie ’t Vaneker
We zoeken een naam die past bij het gebied ’t Vaneker. ’t Vaneker is als volgt te typeren: 

Binnen een oppervlak van bijna 100 hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker, een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typisch Twentse coulisselandschap. Houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen met altijd een vrij uitzicht.

Vrijheid:
In ’t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Ook zijn er diverse historische gebouwen die voor wonen of bedrijvigheid geschikt zijn. En dat alles in het veelzijdige Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen. ’t Vaneker: precies wat je wilt!

Richt je leven naar eigen inzicht in en geniet van de veelzijdigheid van ’t Vaneker; ’t Vaneker
 Precies wat je wilt!

Meer weten over ‘t Vaneker? Lees dan hier verder!

iPad winnen?
Vul dan in het formulier hierboven de straatnaam in die jij hebt bedacht. En ding mee naar die geweldige iPad Air!