Prijswinnaars bekend!

Winnaars prijsvraag ’t Vaneker bekend!

John Slot en Inge Grit zijn de gelukkige winnaars van de prijsvraag die tijdens Vaneker Life is gehouden. Uit handen van projectleider Rien Wilderink kregen zij op 11 oktober een waardecheque overhandigd. De prijs willen zij graag besteden aan een heerlijke High Tea bij Theehuis Sprakel in ’t Bos, midden in het Vaneker. “Het komt mooi uit dat ik mijn verjaardag binnenkort vier, dat doen we dus gezellig hier”, zo vertelt John.  

 

Zij waren één van de 80 deelnemers aan de prijsvraag waarbij je de exacte oppervlakte van kavel nummer 9 moest invullen.  “Dat hebben we natuurlijk op de website van ‘t Vaneker even opgezocht”, grinnikt John. “Zo’n kavel is veel groter dan je zou denken”.

John en Inge wonen op dit moment in ’t Ribbelt, aan de rand van Enschede. Op 22 september fietsten zij toevallig langs ’t Vaneker en waren blij verrast met de gezellige sfeer die er was tijdens Vaneker Life. “Mooi om te zien hoe een min of meer verborgen gebied zo tot de verbeelding kan spreken. Dit gebied is precies wat een stad als Enschede nodig heeft!” ”, aldus Inge. En dat blijkt, want van de 20 beschikbare kavels is er al één verkocht en zijn er 8 onder optie. Ook de bestaande panden zijn erg in trek; tijdens Vaneker Life en de Open Huizen Dag hebben ca. 100 mensen de bestaande historische gebouwen bekeken en een informatiepakket meegekregen.