Kavel op het zuiden. Ik heb je.

Het is zover! Woensdag 30 september gaan 11 hele ruime kavels in de verkoop op ’t Vaneker. De kavels liggen in een landschappelijke omgeving, waarvan meerdere op het zuiden en enkele met uitzicht op het Twentse landschap. Bouw je eigen huis op een kavel naar keuze.

Kavelverkenning: 19 september a.s.

Het kopen van een eigen kavel is een belangrijke gebeurtenis, we willen je graag alle gelegenheid geven om je goed te oriënteren op de mogelijkheden. Daarom organiseren wij op zaterdag 19 september, voorafgaand aan de start van de kaveluitgifte, een Kavelverkenning. Tijdens de Kavelverkenning krijg je informatie over de verkaveling, de ligging van de kavels, de kavelformaten en de bouwmogelijkheden. Met de kaart in de hand kun je het gebied ontdekken en de grootte, het uitzicht, de sfeer en de vrijheid van de 11 kavels bezichtigen.

Kun je niet wachten tot 19 september? Schrijf je dan nu voor onze nieuwsbrief voor actueel nieuws!

Kavelverkenning: Zaterdag 19 september a.s. van 14:30 uur tot 17:00 uur
Locatie:                 ’t Vaneker, Zuidkamp 31 in Enschede
Informatie:           Schrijf je hier in

Start verkoop nieuwe kavels

De inschrijving op de kavels in ‘t Vaneker verloopt zoals aangegeven volgens het principe “wie het eerst komt, eerst maalt”. De inschrijving opent op 30 september 2015 om 09.00 uur bij Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker op Zuidkamp 31. Dan krijg je ook alle informatie over de kavels en zijn de prijzen bekend.

Voor meer informatie neem contact op met Bureau ’t Vaneker via precieswatjewilt@vaneker.nl of bel 053-4800091