Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen in ’t Vaneker; precies wat je wilt!

Kopers van een kavel of bestaande woning in ’t Vaneker krijgen advies op maat om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Zodat de energienota uiteindelijk op nul uit komt. Precies wat je wilt dus!

Deskundige medewerkers van USHI (kenniscentrum bouwen in Enschede) staan voor toekomstige kopers in ’t Vaneker klaar om hen te adviseren bij het zo duurzaam mogelijk (ver-)bouwen van hun woning. Op basis van het schetsontwerp van de architect en de woonwensen van de klant wordt een -gratis- advies op maat gemaakt. 

Daarbij gaat het niet alleen om energiezuinigheid en milieuvriendelijke materialen, maar ook bijvoorbeeld om gezondheid en comfort. Denk hierbij aan voldoende frisse lucht, comfortabele ventilatie en voldoende daglicht. Ook toekomstbestendigheid is een belangrijk thema: het doel is om een huis goed, toegankelijk en functioneel te maken; van een goede technische kwaliteit en in een veilige woonomgeving. De architect kan dit advies dan verwerken in het ontwerp. USHI kan daarna ook begeleiden tijdens het offertetraject en de realisatie van de woning. Nauw contact met alle betrokken partijen staat hierbij voorop.

Meer weten? 

We informeren je graag!