Rondleiding 26 en 27 maart

Het kopen van een kavel of een woning is een belangrijke gebeurtenis en om je toch in de gelegenheid te stellen je te orienteren op de mogelijkheden, kun je op vrijdag 26 maart of zaterdag 27 maart geheel Coronaproof door onze makelaars op een golfkarretje rond geleid worden langs alle nieuwe kavels.

Het aantal plekken is beperkt, dus als alle tijdsblokken doorgestreept zijn, is er helaas geen plek meer beschikbaar. Houd echter de komende dagen deze pagina in de gaten, want als iemand zich afmeldt dan komen de plekken direct weer beschikbaar. 

Heb je gereserveerd en krijg je Corona-gerelateerde klachten of kun je toch niet op het gereserveerde tijdstip? Annuleer dan je reservering direct, zodat iemand anders jouw plekje kan overnemen. 

Reserveren golfkarretje
  • De rondleidingen vinden plaats op vrijdag 26 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag 27 maart vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur, in tijdsblokken van drie kwartier.
  • Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Achter elk tijdsslot wordt aangegeven hoeveel plekken er nog zijn. Een doorgestreept tijdsslot betekent helaas dat er geen plekken meer zijn.
  • Je kunt voor maximaal 2 personen reserveren. Kinderen onder de 12 mogen mee, maar voor kinderen hoef je dus geen plek te reserveren.
  • Wil je alleen de rondleiding doen? Vul dan toch '2 personen' in. In verband met de Corona-maatregelen is het niet mogelijk om met iemand anders uit een ander huishouden in hetzelfde golkarretje plaats te nemen.
  • Reserveren is alleen toegestaan als je vrij bent van Corona-gerelateerde klachten
  • Toch klachten? Via de bevestigingsmail kun je de reservering annuleren, zodat iemand anders van de rondleiding gebruik kan maken.