29 oktober: start verkoop 14 nieuwe kavels

Op 29 oktober a.s. starten we met de verkoop van 14 nieuwe kavels. De kavels bevinden zich op diverse plekken in 't Vaneker en variëren in grootte van circa 900 tot ruim 2.400 m2. Alle informatie over de nieuwe kavels is vanaf 29 oktober te vinden in het kaveloverzicht

Informatiemoment

Het kopen van een kavel is een belangrijke gebeurtenis en om je in de gelegenheid te stellen je te oriënteren op de mogelijkheden, kun je je op zaterdag 30 oktober van 11.00 tot 15.00 uur in tijdsblokken van een uur laten informeren door een van onze makelaars en de kavels op locatie bekijken.

Vanaf vrijdag 22 oktober 19.00 uur kun je je via het reserveringssysteem inschrijven voor een van de tijdsblokken. Er geldt een maximum van 2 personen per huishouden. Het aantal plekken tijdens dit informatiemoment is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Verkoopprocedure

Vanaf vrijdag 29 oktober zijn alle gegevens, zoals ligging, grootte en prijs van de nieuwe kavels te vinden op www.vaneker.nl/te-koop/kavels.

De toewijzing van de kavels vindt plaats door middel van een online lotingsprocedure op woensdagavond 10 november. Als je een kavel in 't Vaneker wil bemachtigen, dien je uiterlijk vrijdag 5 november om 17.00 uur het lotingsformulier volledig ingevuld in te leveren bij het kantoor van de notaris. Het lotingsformulier en de spelregels voor de loting vind je ook vanaf 29 oktober terug op onze website.

Interesse in een van de kavels? Meld je aan voor het informatiemoment op 30 oktober, zorg dat je het lotingsformulier op tijd inlevert en zet 10 november in je agenda.