Gewenste kavel in optie?

Wonen in ’t Vaneker is erg in trek en de vraag naar een kavel in ’t Vaneker is dan ook erg groot, waardoor er een aanzienlijke kans is dat de door u gewenste kavel(s) in ’t Vaneker verkocht of onder optie zijn. Toch zijn er voor u mogelijkheden om een mooie kavel in ’t Vaneker te bemachtigen.
 
Alle kavels die onder optie zijn (herkenbaar door oranje driehoekje met 'optie') zijn nog niet definitief verkocht. Het kan dus zijn dat de optant op deze kavel, om wat voor reden dan ook, besluit de optie te annuleren, waardoor de kavel weer beschikbaar komt.

Wij bieden geïnteresseerden in een kavel daarom de mogelijkheid om een reserve-optie op een of meerdere kavels te nemen. Op het moment dat een optant de optie annuleert en u de eerstvolgende reserve-optant bent, nemen we contact met u op, zodat u een optie op deze kavel kunt nemen.

Mochten een of meer kavels waar u in geïnteresseerd bent onder optie zijn, dan is het dus zeker nog mogelijk hiervoor in aanmerking te komen. Op onze website vindt u de nagenoeg actuele status van de kavels. Telefonisch of per mail kunt u ons doorgeven achter welke kavel(s) u als reserve-optant genoteerd wilt worden. Vergeet daarbij niet uw naam, adres, mailadres en telefoonnummer achter te laten.  Wij nemen contact met u op indien er mogelijkheden voor u zijn bij een van de kavels waar u als reserve-optant genoteerd staat.
 
Zijn er op dit moment geen kavels naar uw wens meer beschikbaar of onder optie, dan kunnen we u op de hoogte houden van de nieuwe kavels die wij nog op de markt gaan brengen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is u aan te melden voor onze nieuwsbrief.
 
Indien u vragen heeft over bovenstaande kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 053 - 48 000 91 of precieswatjewilt@vaneker.nl