Duurzaamheid

Duurzaam wonen is in opkomst. Ook in 't Vaneker is duurzaam bouwen mogelijk. Duurzaamheid in 't Vaneker betekent dat woningen en gebouwen zoveel mogelijk met respect voor mens en milieu worden ontwikkeld en gebruikt.

Energie, Groen & Water en Duurzame materialen
Er zijn zoveel mogelijkheden om te besparen op energieverbruik. Denk aan stand op de kavel, nokrichting en buitenverlichting. Dan hebben we het nog niet eens over zonne-energie en windenergie gehad. In een adem noemen we dan ook het gebruik van duurzame materialen. 

't Vaneker is groen; dat zie je meteen als je er rondrijdt en maakt het karakter van 't Vaneker zo specifiek. Daarom is het behoud van bomen ook zo belangrijk. Groen heeft water nodig, daarom geven wij advies hoe je het hemelwater zo lang mogelijk vast kunt houden. Zodat flora en fauna er direct voordeel van hebben.

Wil je meer weten over duurzaamheid in 't Vaneker? Bekijk onze technische brochure dan eens, daar staat veel informatie in.

Subsidiemogelijkheden voor kavels

We bieden je voor een kavel in de verlengde reserveringsperiode de mogelijkheid om op onze kosten een bouwkostencalculatie te laten opstellen. Deze berekening maakt het in een vroeg stadium inzichtelijk of de wensen met betrekking tot de woning passen binnen het beschikbare budget en/of wat haalbaar is.

Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op.