Parkwonen in 't Vaneker

Parkwonen in ’t Vaneker in Enschede

Rust, ruimte, natuur, architectuur, historie …. dat is wonen in ’t Vaneker in Enschede. Hegeman Ontwikkeling realiseert hier 12 geschakelde parkvilla’s. Sfeervolle, moderne nieuwbouw in de  parkachtige omgeving van het Vaneker. De traditie van het moderne en de ervaring van het landschap.

Nieuwbouw: 12 geschakelde parkvilla’s

Het comfort van nieuwbouw in een historische parkachtige omgeving. De 12 parkvilla’s bieden veel ruimte met onder andere een royale woonkamer en woonkeuken, samen circa 70 m2, en minstens vier slaapkamers op de verdieping. Met de mogelijkheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond hebben we rekening gehouden. Of als je hier liever je studeerkamer of kantoor wilt maken, aan jou de keuze. De architectuur is tijdloos modern, geïnspireerd door de architectuur uit de jaren ’20 en ’30 met grote glazen puien en een spel van metselwerk-schijven. Prijsindicatie ca € 590.000,-- v.o.n.

Start verkoop

Op donderdagavond 8 maart a.s. organiseren we start verkoop bij Theehuis Sprakel in het bos. Je bent tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom. Vanaf dat moment kan je daadwerkelijk inschrijven voor een woning. De projectontwikkelaar Hegeman Ontwikkeling wijst toe.

Parkwonen in een geschakelde parkvilla?

Schrijf je vrijblijvend in via parkwonenvaneker.nl en we nemen contact met je op.